Bouw een Attention blok

Attention, oftewel aandacht, is de eerste letter van de AIDA formule en in dit blok proberen we letterlijk de aandacht te trekken van onze bezoeker.

Log in op je website en ga naar de pagina waar je het attentie blok wilt toevoegen. Klik nu op de roze knop Edit with Field of Continue to edit with Field.

Je komt terecht op de pagina waar je het attentie blok kunt toevoegen. Klik op Start met het bouwen van je pagina.

Klik nu op Create your own.

We kunnen nu starten met het bouwen van ons attentie blok. Klik op het blauwe plusje en sleep vervolgens het Element Tekst naar het gedeelte binnen de stippellijntjes.

Je ziet nu dat de tekst is toegevoegd. Klik nu op de T en klik vervolgens op Typografie en kies voor Heading 1.

Klik nu op instellingen en kies bij HTML tag voor H1.

Verander nu de tekst naar jouw wens. Je kunt ook de kleur van de tekst aanpassen.

We gaan nu de achtergrond veranderen. In dit voorbeeld voeg ik een afbeelding toe als achtergrond. Klik in de rechterbovenhoek op het icoontje en kies vervolgens voor het blauwe icoontje (zie afbeelding hieronder). Klik bij Afbeelding op het vak en selecteer een afbeelding die je als achtergrond wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *